Jaya, Wihana Kirana, Rahajeng, Anggi, Bastian, Indra. (2014). Williamson Model: An Application Of Institutional Transformation In The Indonesian Dgt / Journal of Indonesian Economy and Business Vol 29, No 3 (2014) . Yogyakarta: Univ. Gadjah Mada.

Jaya, Wihana Kirana, Rahajeng, Anggi, Bastian, Indra. Williamson Model: An Application Of Institutional Transformation In The Indonesian Dgt / Journal of Indonesian Economy and Business Vol 29, No 3 (2014). Yogyakarta: Univ. Gadjah Mada, 2014. Journal of Indonesian Economy.