Majid, M. Shabri Abd, Maulana, Hartomi. (2012). The Relationship Between Humanness And Knowledge Sharing In Malaysia, Empirical Evidence From Malaysian Managers Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.14 No.2, Mei-Agustus 2012 (hal 99-122) . Yogyakarta: Univ. Gadjah Mada.

Majid, M. Shabri Abd, Maulana, Hartomi. The Relationship Between Humanness And Knowledge Sharing In Malaysia, Empirical Evidence From Malaysian Managers Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.14 No.2, Mei-Agustus 2012 (hal 99-122). Yogyakarta: Univ. Gadjah Mada, 2012. Gadjah Mada International.