Rostiani, Rokhima, Susanto, Ely. (2012). Enhancing Cross-Cultural Training Efficacy on Expatriate Adjustment through Emotional Intelligence and Social Capital Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.14 No.2, Mei-Agustus 2012 (hal 123-137) . Yogyakarta: Univ. Gadjah Mada.

Rostiani, Rokhima, Susanto, Ely. Enhancing Cross-Cultural Training Efficacy on Expatriate Adjustment through Emotional Intelligence and Social Capital Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.14 No.2, Mei-Agustus 2012 (hal 123-137). Yogyakarta: Univ. Gadjah Mada, 2012. Gadjah Mada International.