Santoso, Budi. (2012). Developing A Seasonal Cash Demand Simulation For Agricultural Cooperatives (Village Unit Cooperative) in Indonesia Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.14 No.1, Januari-April 2012 (hal 35-59) . Yogyakarta: Univ. Gadjah Mada.

Santoso, Budi. Developing A Seasonal Cash Demand Simulation For Agricultural Cooperatives (Village Unit Cooperative) in Indonesia Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.14 No.1, Januari-April 2012 (hal 35-59). Yogyakarta: Univ. Gadjah Mada, 2012. Gadjah Mada International.