Kusuma, Indra Wijaya, Wardani, Dewi Kusuma. (2012). Is Earnings Management Informational or Opportunistic? Evidence from ASEAN Countries Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.14 No.1, Januari-April 2012 (hal 61-75) . Yogyakarta: Univ. Gadjah Mada.

Kusuma, Indra Wijaya, Wardani, Dewi Kusuma. Is Earnings Management Informational or Opportunistic? Evidence from ASEAN Countries Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.14 No.1, Januari-April 2012 (hal 61-75). Yogyakarta: Univ. Gadjah Mada, 2012. Gadjah Mada International.