Ekawati, Erni. (2012). The Link Of Abnormal Accrual Mispricing And Value Glamour Stock Anomaly, Evidence From The Indonesian Capital Market Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.14 No.1, Januari-April 2012 (hal 77-96) . Yogyakarta: Univ. Gadjah Mada.

Ekawati, Erni. The Link Of Abnormal Accrual Mispricing And Value Glamour Stock Anomaly, Evidence From The Indonesian Capital Market Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.14 No.1, Januari-April 2012 (hal 77-96). Yogyakarta: Univ. Gadjah Mada, 2012. Gadjah Mada International.