Tangkudung, Andhyka Prasetya, Hermawan, Ancella Anitawati. (2013). Capital Structure and institutional chararcteristics: Comparison between ASIAN countries / Jurnal Bisnis dan Kewirausahaan Mei 2013 Vol. 1 No.2 . Jakarta: Sampoerna Scholl Of Business.

Tangkudung, Andhyka Prasetya, Hermawan, Ancella Anitawati. Capital Structure and institutional chararcteristics: Comparison between ASIAN countries / Jurnal Bisnis dan Kewirausahaan Mei 2013 Vol. 1 No.2. Jakarta: Sampoerna Scholl Of Business, 2013. Jurnal Bisnis dan Kwa.