Palil, Mohd Rizal, Andris, Yaas, Kustituanto, Bambang. (2004). The Effect Of E-Commerce On Malaysian Tax System, An Empirical Evidence From Academicians And Malaysian Tax Practitioners /Jurnal Akuntansi dan Keuangan, Pusat Penelitian Universitas Kristen Petra : Vol.6 No.1, Mei 2004 (hal 1-9) . Surabaya: Puspit-UKP.

Palil, Mohd Rizal, Andris, Yaas, Kustituanto, Bambang. The Effect Of E-Commerce On Malaysian Tax System, An Empirical Evidence From Academicians And Malaysian Tax Practitioners /Jurnal Akuntansi dan Keuangan, Pusat Penelitian Universitas Kristen Petra : Vol.6 No.1, Mei 2004 (hal 1-9). Surabaya: Puspit-UKP, 2004. Jurnal Akuntansi dan Keuangan.