Sarumpaet, Susi. (2005). The Relationship Between Environmental Performance and Financial Performance of Indonesian Companies /Jurnal Akuntansi dan Keuangan, Pusat Penelitian Universitas Kristen Petra : Vol.7 No.2, November 2005 (hal 89-98) . Surabaya: Puspit-UKP.

Sarumpaet, Susi. The Relationship Between Environmental Performance and Financial Performance of Indonesian Companies /Jurnal Akuntansi dan Keuangan, Pusat Penelitian Universitas Kristen Petra : Vol.7 No.2, November 2005 (hal 89-98). Surabaya: Puspit-UKP, 2005. Jurnal Akuntansi dan Keuangan.