Wilberforce, Turyasingura. (2000). Gaining A Competitive Advantage Through Employee Empowerment, Challenges and Strategies Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.2 No.1, Januari 2000 (hal 15-32) . Yogyakarta: MM-UGM.

Wilberforce, Turyasingura. Gaining A Competitive Advantage Through Employee Empowerment, Challenges and Strategies Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.2 No.1, Januari 2000 (hal 15-32). Yogyakarta: MM-UGM, 2000. Gadjah Mada International.