Subanidja, Steph, Gumanti, Tatang Ary, Bustari, Untung. (2003). An Investigation Of Earnings Management In Indonesian Manufacturing Initial Public Offerings Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.5 No.3, September 2003 (hal 345-362) . Yogyakarta: MM-UGM.

Subanidja, Steph, Gumanti, Tatang Ary, Bustari, Untung. An Investigation Of Earnings Management In Indonesian Manufacturing Initial Public Offerings Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.5 No.3, September 2003 (hal 345-362). Yogyakarta: MM-UGM, 2003. Gadjah Mada International.