Arunachhalam, Murugesh, Lawren, Stewart, Kelly, Martin, Nasurdin, Aizat Mohd, Ramayah, T., Kumaresan, S.. (2004). Organizational and Personality Effect on Managers Job Stress, Is it Different for Malaysian Men and Women Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.6 No.2, Mei 2004 (hal 251-274) . Yogyakarta: MM-UGM.

Arunachhalam, Murugesh, Lawren, Stewart, Kelly, Martin, Nasurdin, Aizat Mohd, Ramayah, T., Kumaresan, S.. Organizational and Personality Effect on Managers Job Stress, Is it Different for Malaysian Men and Women Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.6 No.2, Mei 2004 (hal 251-274). Yogyakarta: MM-UGM, 2004. Gadjah Mada International.