Jermias, Johnny, Svensson, Goran, Basamalah, Anies S.. (2005). Social and Environmental Reporting and Auditing in Indonesia, Mainting Organizational Legitimacy Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.7 No.1, Januari-April 2005 (hal 109-127) . Yogyakarta: MM-UGM.

Jermias, Johnny, Svensson, Goran, Basamalah, Anies S.. Social and Environmental Reporting and Auditing in Indonesia, Mainting Organizational Legitimacy Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.7 No.1, Januari-April 2005 (hal 109-127). Yogyakarta: MM-UGM, 2005. Gadjah Mada International.