Hartono, Jogiyanto, Halmawati, Iman, Nofie. (2007). Strategic Alignment Impacts on Organizational Performance In Indonesian Banking Industry Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.9 No.2, Mei-Agustus 2007 (hal 253-272) . Yogyakarta: MM-UGM.

Hartono, Jogiyanto, Halmawati, Iman, Nofie. Strategic Alignment Impacts on Organizational Performance In Indonesian Banking Industry Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.9 No.2, Mei-Agustus 2007 (hal 253-272). Yogyakarta: MM-UGM, 2007. Gadjah Mada International.