Tandelilin, Eduardus, Junarsin, Eddy, Sutiono, Rufina. (2008). Investment Horizon to Investment Decision And Mean Reversion, Indonesian Perspective Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.10 No.1, Januari-April 2008 (hal 77-112) . Yogyakarta: MM-UGM.

Tandelilin, Eduardus, Junarsin, Eddy, Sutiono, Rufina. Investment Horizon to Investment Decision And Mean Reversion, Indonesian Perspective Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.10 No.1, Januari-April 2008 (hal 77-112). Yogyakarta: MM-UGM, 2008. Gadjah Mada International.