Adhikara, M.F. Arrozi, Alrazi, Bakhtiar, Sulaiman, Maliah, Ahmad, Nik Nazli Nik. (2009). A longitudinal Examination of Environmental Reporting Practices in Malaysia Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.11 No.1, Januari-April 2009 (hal 37-72) . Yogyakarta: MM-UGM.

Adhikara, M.F. Arrozi, Alrazi, Bakhtiar, Sulaiman, Maliah, Ahmad, Nik Nazli Nik. A longitudinal Examination of Environmental Reporting Practices in Malaysia Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.11 No.1, Januari-April 2009 (hal 37-72). Yogyakarta: MM-UGM, 2009. Gadjah Mada International.