Ismail, Suhaiza, Ratnasari, Sri Langgeng, Christiananta, Budiman, Eliyana, Anis, Lateh, Nasrina, Ariffin, Noraini Mohd. (2009). Customers' Perceptions on the Objectives, Characteristics and Selection Criteria of Islamic Bank in Thailand Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.11 No.2, Mei-September 2009 (hal 167-189) . Yogyakarta: MM-UGM.

Ismail, Suhaiza, Ratnasari, Sri Langgeng, Christiananta, Budiman, Eliyana, Anis, Lateh, Nasrina, Ariffin, Noraini Mohd. Customers' Perceptions on the Objectives, Characteristics and Selection Criteria of Islamic Bank in Thailand Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.11 No.2, Mei-September 2009 (hal 167-189). Yogyakarta: MM-UGM, 2009. Gadjah Mada International.