Sutopo, Bambang, Karim, Bakri Abdul, Majid, M. Shabri Abdul, Karim, Samsul Ariffin Abdul. (2009). Integration of Stock Markets between Indonesia and Its Major Trading Partners Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.11 No.2, Mei-September 2009 (hal 229-252) . Yogyakarta: MM-UGM.

Sutopo, Bambang, Karim, Bakri Abdul, Majid, M. Shabri Abdul, Karim, Samsul Ariffin Abdul. Integration of Stock Markets between Indonesia and Its Major Trading Partners Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.11 No.2, Mei-September 2009 (hal 229-252). Yogyakarta: MM-UGM, 2009. Gadjah Mada International.