Rahmawati, Santi, Hapsoro, Dody, Utama, Cynthia A.. (2010). The Inflience of Multinationality on Determinants of Change In Debt Level Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.12 No.1, Januari-April 2010 (hal 1-30) . Yogyakarta: MM-UGM.

Rahmawati, Santi, Hapsoro, Dody, Utama, Cynthia A.. The Inflience of Multinationality on Determinants of Change In Debt Level Gajah Mada International /Journal of Business, Magister Manajemen Universitas Gajah Mada : Vol.12 No.1, Januari-April 2010 (hal 1-30). Yogyakarta: MM-UGM, 2010. Gadjah Mada International.